Vakantie / afwezigheid bericht laat de afzender van een email weten dat U er niet bent.

Een uitgaand bericht kan dan zijn;

"Ik heb Uw e-mail ontvangen, maar tot 21 juni ben ik op vakantie. Ik zal daarna op Uw e-mail reageren."

Vakantie / afwezigheid berichten worden gebruikt samen met de bestaande email accounts.

Om een vakantie/afwezigheid bericht aan te maken, login u in op het controlpaneel van directadmin.

Indien u deze gegevens niet heeft kunt u ons een email sturen op helpdesk@correcthosting.nl, dan sturen wij u nieuwe inlog codes toe.

U dient altijd in te loggen op domeinnaam.nl:2222 om in dit menu te komen.

voorbeeld:

Wanneer u bent ingelogt gaat u naar het menu Email Management.

Daarna klikt U op de button 'vacation messages', direct gevolgd door het aanklikken van de link 'set new vacation message'.

Voor de volgende stappen uit om het bericht in te stellen.

Stap 1: selecteer een pop3 account waar U een vakantie/afwezigheid bericht aan wilt toevoegen.
Stap 2: Schrijf het vakantie/afwezigheid bericht dat U wilt verzenden.
Stap 3: Selecteer de data binnen wanneer het bericht verzonden dient te worden.
Stap 4: Klik op de button 'create'.

Het bericht staat nu ingesteld.

Wij raden aan om dit altijd te testen door u zelf even een email te sturen en kijken of u een bericht ontvangt.

Wij wensen u een fijne vakantie.