Beste klant,

Door de onderstaande stappen uit te voeren zet u memcached aan in Magento.

Memcached is een snelheid techniek op de server die zorgt dat uw pagina's worden opgeslagen in een database. Dit zorgt dat uw pagina niet steeds opnieuw herladen hoeft te worden bij een website bezoek.

De techniek zorgt dat uw website pagina sneller zal laden.

Testen:

Wij raden aan om de website van te voren te testen op snelheid via onderstaande url.

https://gtmetrix.com/

U kunt dan goed het verschil zien in snelheid.

U moet er rekening mee houden dat het een paar uur kan duren voordat de cache database van uw website is opgebouwd.

Wij raden ook aan om uw winkelmand en website goed te testen als memcached is aangezet.

Memcached aanzetten:

U kunt de volgende code in /app/etc/local.xml tussen een tag plaatsen:

Bij de prefix plaatst u de websitenaam met een _ achter de laatste letter zoals in het voorbeeld hieronder.

<cache>

<backend>apc</backend>

<prefix>uwsitenaam__</prefix>

</cache>

<cache>

<backend>memcached</backend>

<memcached>

<servers>

<server>

<host><![CDATA[127.0.0.1]]></host>

<port><![CDATA[11211]]></port>

<persistent><![CDATA[1]]></persistent>

</server>

</servers>

<compression><![CDATA[0]]></compression>

<cache_dir><![CDATA[]]></cache_dir>

<hashed_directory_level><![CDATA[]]></hashed_directory_level>

<hashed_directory_umask><![CDATA[]]></hashed_directory_umask>

<file_name_prefix><![CDATA[]]></file_name_prefix>

</memcached>

</cache>

Vragen:

Wanneer u vragen heeft kunt u met ons contact opnemen op helpdesk@correcthosting.nl

Wanneer het niet lukt om het goed aan te passen kunt u de magento programmeur inhuren van Correcthosting.nl tegen uurtarief.