Beste klant,

Wanneer u een voorbeeld van de website wil zien, maar de dns is nog niet gekoppeld kunt u het volgende aanpassen op uw Mac computer.

Stap 1:

U gaat naar de terminal op de mac

U typt het volgende in.

sudo nano /etc/hosts (enter)

U vult het wachtwoord in van uw Mac computer.

Stap 2:

U ziet nu de host file van uw Imac computer.

U slaat uw wijzigingen op door CTRL X ui te voeren en op enter te drukken.

Stap 3

Om de aanpassingen door te voeren dient u de Mac computer opnieuw op te starten incl uw webbrowser.

Wanneer u de wijzigingen ongedaan wilt maken kunt u de zelfde stappen uit voeren en het ip nummer en website naam wissen.

U dient weer de computer opnieuw op te starten.

Uitleg

U ziet nu de website die u heeft gemaakt op het ip adres wat u heeft ingevuld.

Het voordeel hiervan is dat u niet hoeft te wachten tot een domein verhuisd is of de nieuwe website op een nieuw domein te plaatsen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u dit lastig vind om in te stellen.

Wij kunnen uw computer overnemen met Teamviewer en dit voor u instellen. Wij vragen eenmalig 50 euro voor deze dienst.

Wanneer u vragen heeft of gebruikt wil maken van onze dienstverlening kunt u ons een email sturen op helpdesk@correcthosting.nl