Als je je domein(en) wilt verhuizen dien je een verhuiscode (token) te hebben. Deze dien je aan te vragen bij je hosting bedrijf. Bij Correct Hosting kan je deze via je klantenpanel de opvragen.

Je logt in op de website van Correct Hosting door op Login Klantenpanel (bovenin) te klikken. Als je ingelogd bent dan ga je naar Domeinen en vervolgens klik je op Verhuiscode waar je dan je domeinnaam(en) invoert die je wil verhuizen.

De verhuistokens verschijnen dan in beeld. Dit dien je wel te doen voor dat je je domein(en) opzegt.