Het doorverwijzen van een domein (Site Redirect) werkt heel simpel.

Log in Direct Admin en ga naar de betreffende domein (Als je maar 1 domein hebt vervalt dit) die je wilt laten doorwijzen.

Bij Advanced Features klik op Site Redirection.

Hier vul je de domein in waar het naar toe moet bij Destination URL.

Je kan ook nog instellen of het tijdelijk is of permanent bij Redirect Type

Klik op "Save" en je domein wordt door verwezen naar de andere domein