Om een e-mail adres aan te maken, logt u in op het controlpaneel van directadmin.

Als u ingelogd bent gaat u naar de domein toe waar u het e-mail adres wilt aanmaken (alleen van toepassing als u meerdere domeinnamen heeft).

Onder de kop "E-mail Beheer" klit u op "POP3 / IMAP e-mail accounts".

U komt in het volgende scherm waar u op "Nieuwe mailaccount" klikt.

In het volgende scherm vult u dan de gevraagde gegevens in en klik op "Maak'

U heeft een nieuw e-mail account aan gemaakt

Indien u de inlog gegevens niet heeft kunt u ons een email sturen op helpdesk@correcthosting.nl, dan sturen wij u nieuwe inlog codes toe.