Om uw spamfilter in te stellen logt u in op het controlpaneel van directadmin.

Als u ingelogd bent gaat u naar de domein toe waar u het spamfilter wil stellen (alleen van toepassing als u meerdere domeinnamen heeft).

Onder de kop "E-mail Management" klit u op "Spamassassin Setup".

U komt in het volgende scherm waar u bij het blok "What score threshold do you wish to use?" u de threshold instelt (deze staat standaard medium)

Scroll naar beneden en klik op "Save". en u heeft de spamfilter aan gepast.

Ook kunt u hier bepaalde e-mail adressen op de blacklist of white list zetten.

Indien u de inlog gegevens niet heeft kunt u ons een email sturen op helpdesk@correcthosting.nl, dan sturen wij u nieuwe inlog codes toe.